klassieke meubelen met stijl en klasse


Klassiek wonen

Klassiek wonen met stijl en klasse!

Bent u op zoek naar klassieke meubelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze grote collectie klassieke meubelen mogen wij ons wel de grootste klassieke woonwinkel van Nederland noemen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke bank of fauteuil, klassiek dressoir of klassieke kasten, een bijzettafeltje of een klassieke lamp, u slaagt bij ons vrijwel zeker! 

Grote collectie klassieke meubelen

Met een grote diversiteit aan stijlen binnen klassiek wonen hebben wij u veel te bieden. Denk aan de verschillende houtsoortsen zoals kersenhout, notenhout of eikenhout die elk zorgen voor hun eigen uitstraling. Zowel traditioneel klassiek als eigentijds klassiek staat opgesteld in ruime toonkamers in onze showroom. U kunt hier naar hartelust inspiratie en ideeën opdoen.

Wij zijn specialist in fantastisch zitcomfort. Denk hierbij aan zitmeubelen uitgevoerd met een onafhankelijk verensysteem met conische veren, omwikkeld met hoogwaardig schuim. Door de veren voelt het zitkussen stevig, maar extra veerkrachtig aan en blijft het zitcomfort langdurig gelijk. Traditionele binnenvering voor jarenlang zitcomfort. Daarnaast hebben wij ook de zachte engelse zit, alsook de hoogwaardige koudschuim zitkussen. Alles afgestemd op uw wensen!

Mogen wij u verrassen? Maak vrijblijvend een afspraak via ons afspraakformulier of kom langs bij onze ervaren woonadviseurs. Als u op zoek bent naar kwaliteitsmeubelen in klassieke sferen, dan is een bezoek aan onze showroom het dubbel en dwars waard. Van harte welkom!%crop%

Collectie

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.


Ik ga akkoord