Klassieke banken comfort met stijl


Banken

Klassieke banken

Wij hebben een grote collectie klassieke bankenstellen. Klassieke Engelse banken met rijke luxe stoffen. Denk aan prachtige bloemstoffen of een stijlvolle ruitstof. Uiteraard hebben wij ook Nederlands vakmanschap met fantastisch zitcomfort. Binnenveringsbanken voor een aangenaam stevige zit voor jarenlang genieten van uw klassieke bank.

Leren bank: chique, sterk en tijdloos!

De leren bank is weer helemaal terug van weggeweest. Terecht, want een bank van leer is chique, makkelijk schoon te maken en gaat ontzettend lang mee. Bij BÉVÉ Meubel vindt u een ruime collectie leren banken. Van tweezitter tot driezitsbank en natuurlijk ook leren hoekbanken. Er is dus altijd een leren bank die past in uw interieur.

Grote collectie gestoffeerde klassieke banken

Liever een gestoffeerde bank in plaats van een leren bank? Ook dan bieden we u volop keuze. In onze showroom vindt u namelijk ook prachtige gestoffeerde klassieke banken. Bijvoorbeeld de prachtige Engelse banken met een gebloemde of geruite print. Maar ook klassieke banken die goed passen in een landelijk of juist romantisch interieur.  

Luxe banken met hoog zitcomfort

Waar u ook voor kiest, zitcomfort staat altijd centraal bij onze luxe banken. Onze meubeladviseurs kijken zorgvuldig naar uw zithouding. Op basis hiervan bepalen we samen de beste zithoogte, stevigheid en breedte van uw nieuwe bankstel. Uiteraard denken we ook graag mee welke luxe banken qua uitstraling perfect passen bij uw woonstijl.%crop%

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.


Ik ga akkoord