Klassieke fauteuils comfort met klasse


Fauteuils

Klassieke fauteuils voor elke interieur

Op zoek naar een klassieke oorfauteuil, een luxe armstoel of een relaxfauteuil van leer? In de showroom van BÉVÉ Meubel in Gouda vindt u een groot assortiment aan klassieke fauteuils. We onderscheiden ons met hoogwaardige stoffen en luxe leersoorten. Hierdoor blijven onze klassieke fauteuils jarenlang mooi.

Oorfauteuil: een echte blikvanger!

Onze persoonlijke favoriet? Dat is de oorfauteuil. Zo’n stoel mag in een klassiek interieur eigenlijk niet ontbreken. Met sierlijke of juist elegante pootjes, gecapitonneerd of met een chique print, en met een stevige of zachte zitting; we bieden u ruime keuze als het gaat om deze klassieke en tegelijkertijd eigentijdse blikvangers.%crop%

Het comfort van een lederen relaxfauteuil

Ook een lederen relaxfauteuil is een echte aanrader. Zo’n relaxstoel is in verschillende standen verstelbaar. Lekker als u leest of even uw ogen dicht doet, nog makkelijker als u weer op wilt staan. Kom proefzitten en ontdek welke relaxfauteuil van leer bij u past.

Analyse van uw zithouding in onze klassieke fauteuils

Maar natuurlijk draait het niet alleen om uitstraling. Al onze klassieke fauteuils bieden ook optimaal zitcomfort. Dat komt omdat we veel aandacht besteden aan de analyse van uw zithouding. Onze zitspecialisten nemen de tijd om te kijken welke klassieke fauteuils bij u passen, waarna u uiteraard zelf de keuze maakt.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.


Ik ga akkoord