Klassieke kasten stijlvolle en doelmatig


Kasten

Klassieke kasten: eyecatchers in huis!

Klassieke kasten zijn vaak gemaakt van kersen- of notenhout. Dat geeft deze kasten hun typische, stijlvolle donkere houtpatronen. Elegante of juist sierlijke pootjes maken de klassieke kast helemaal af. Bij BÉVÉ Meubel vindt u één van de grootste collecties klassieke kasten van Nederland.%crop%

Ruime keuze in klassieke boekenkasten

Een grote klassieke boekenkast in de huiskamer. Die mag natuurlijk niet ontbreken in een klassieke interieur. We bieden u ruime keuze in zulke klassieke kasten. Van de smalle klassieke boekenkast tot een wandvullende, open kast en ladekasten met stijlvolle handgrepen. Natuurlijk verkrijgbaar in tal van afmetingen en afwerkingen.

Unieke klassieke kledingkast op maat

Ook voor uw slaapkamer hebben we een bijpassende klassieke kledingkast. Wijkt het formaat van uw gewenste klassieke kast af van de standaard afmetingen? Dan maken we hem gewoon op maat. Over het vervoer van de massieve, houten kast hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Na aankoop bezorgen we de klassieke kledingkast bij u thuis en zetten we deze gelijk op de juiste plaats.

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.


Ik ga akkoord