Klasse en vakmanschap!

In onze Luxury Leather studio is alleen het allerbeste goed genoeg! Bent u op zoek naar een leren bank of leren fauteuil voor jarenlang zitcomfort en een tijdloze uitstraling? Kom dan langs bij onze Luxury Leather afdeling van BÉVÉ Meubel en ervaar wat nu écht kwaliteit is.

Verreweg het allerbeste stierenleder, gecombineerd met vakmanschap en passie. Mensen die met passie en kennis uw leren stoel stofferen met technieken die vakmanschap vereisen. Zo onstaat een product waar u jarenlang vol trots van mag genieten. Tijdloze modellen en kleuren maken deze lederen banken en fauteuils passend in ieder interieur. Elk accent tot en met het stikgaren wordt op uw wensen gerealiseerd. Kom langs in onze studio waar onze adviseurs u enthousiast dit fantastische product laten ervaren! De koffie of capuccino wordt vers voor u gezet.

 

 

INTERIEURADVIES

Wij nemen graag alle tijd die nodig is voor een goed advies. Bent u op zoek naar een nieuw interieur of een aanvulling op uw bestaande interieur? Kom dan langs voor een vrijblijvend advies. Bij onze adviseurs, met hun jarenlange ervaring en betrokkenheid, bent u verzekerd van een goed advies. Het is bij een goed interieuradvies belangrijk dat wij inzicht krijgen in uw wensen en woonsituatie. Neem dus, indien mogelijk, een plattegrond met maatvoeringen en foto’s van uw woonkamer mee.

We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u hebben, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs. Uiteraard kunt u ook buiten onze openingstijden op werkdagen een afspraak maken. Onze interieuradviseurs staan klaar om u te adviseren!

BEKIJK HIERONDER EEN IMPRESSIE VAN DE COLLECTIE! 

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.


Ik ga akkoord