Relaxstoelen

Relaxstoelen

Welkom in onze Relaxstudio

Wilt u achterover leunen in een relax stoel die perfect past in uw interieur? Bij BÉVÉ Meubel heeft u de keuze uit een breed assortiment aan relaxfauteuils. Fauteuils die u een hoge mate aan zitcomfort bieden en volledig zijn af te stemmen op uw zithouding. Tijdloos en passend binnen uw klassiek, landelijk of modern interieur. En dat geheel op uw maat en uw wensen afgestemd.

Vele relax mogelijkheden tot en met 'sta-op'

Wat dacht u van een relax stoel uitgevoerd in fraai leder? Of kiest u liever voor een relax fauteuil in stof? U bepaalt zelf of u de stoel handmatig of met een afstandsbediening wilt bedienen. Wel of juist geen draaistoel. Wat dacht u van de praktische kantelfunctie waardoor u in de juiste zitverhouding blijft zitten voor een ontspannen relaxmoment. Daarnaast uitgevoerd met een accu waardoor u geen gedoe met snoeren meer heeft. Uiteraard zijn er ook vele opties mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld makkelijker opstaan uit uw stoel? Dan biedt een sta-op of opsta stoel uitkomst. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken.

Een relaxfauteuil die bij ú past

Welke uitvoering u ook kiest; u ervaart het meeste comfort als de relax fauteuil helemaal is afgestemd op uw lichaam. Denk hierbij aan de maatvoeringen. Heel persoonlijk dus. Zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, armhoogte, rughoogte. Allemaal belangrijke factoren; daar besteden we dan ook veel aandacht aan. Onze adviseurs anyliseren uw zithouding en nemen uitgebreid de tijd om de juiste fauteuil aan te meten. Zo heeft u optimaal plezier van uw nieuwe relax fauteuil op maat! Kom langs is onze ruime relaxstudio en ontdek welke relax stoel bij u past. %crop%

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.


Ik ga akkoord